​Onze samenwerkingspartners


​Een project als het onze staat natuurlijk niet vanzelf.

Als particulier opdrachtgever moet je experts inschakelen voor alle onderdelen van je project.

Wij voelen ons zeer bevoorrecht dat we met een aantal toppers uit Nederland hebben mogen samenwerken.

​Onderstaand stellen onze samenwerkingspartners zich aan u voor:

1

​InVorm architecten


​Gereserveerd voor tekst van InVorm architecten.
Het ontwerpproces met Rob en Simon van InVorm is zeer prettig verlopen. In slechts een paar sessies hadden we een bijna definitief ontwerp staan. In het proces naar het uiteindelijke woongebouw hebben Rob en Simon onze belangen richting de overige partijen zeer nauwgezet vertegenwoordigd.

En... er staat straks natuurlijk een prachtig ontworpen gebouw.


2

​Snellen Bouw en Montage


Onze drive is dat u naar uw wens woont en werkt.


Wij zijn een bouw en aannemersbedrijf dat zich richt op alle voorkomende bouwwerken.

Wij zijn een klein bedrijf, maar bieden u grote mogelijkheden. Wij richten ons op de particuliere markt, maar ook in de retail verzorgen wij uw project. Door onze jarenlange ervaring in de bouw en aanverwante sector en de contacten met onze onderaannemers zijn wij in staat om uw gehele bouwproject uit te voeren. Vanaf het ontwerp, vergunningen tot aan de stoffering toe.

Zelf ben ik in 1985 begonnen als schooljongen in het grond- en straatwerk. Na bij enkele bedrijven te hebben gewerkt, ben ik in 1990 voor mij zelf begonnen met een stratenmakersbedrijf. Na zo’n 10 jaar ging ik mij steeds meer richten op het bouwen en de bijbehorende werkzaamheden, totdat ik zo rond 2008 mij helemaal ben gaan richten op de bouw. In het begin was dit vooral als zzp-er voor andere aannemers. Al vrij snel ben ik zelf ook klussen gaan aannemen, ondertussen werken we met meerdere mensen en onderaannemers, zodat we nu mogen zeggen dat een mooi bedrijf is ontstaan dat mooie en serieuze projecten uitvoert. Inmiddels is ook de 2e generatie aangetreden en werk ik samen met onze zoon.

Onze drive is dat u naar uw wens woont en werkt.

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje op onze site, en bel of mail ons voor meer informatie.


Wij zijn door de Woongroep Route 60+  gevraagd of wij mee wilde werken aan het realiseren van hun project.

Het is een uitdagend project waar we op alle gebied regelmatig voor verrassingen kwamen te staan met name op het gebied van de regelgevingen.

Wat ik bijzonder knap vind en ook waardeer in onze opdrachtgevers is dat ze altijd positief bleven en het resultaat hiervan staat aan de Toon van Dijkstraat 28 te Cothen

Nogmaals dank ik jullie voor in het in ons gestelde vertrouwen en we wensen jullie straks een mooi, goed en prettig woongenot.


​​​Op voorspraak van iemand anders kwamen wij in aanraking met Snellen Bouw en Montage. Op advies van de architecten hadden wij ervoor gekozen al in het beginstadium een aannemer voor ons complexe project aan te haken. Daardoor heeft Henk vanaf de eerste bespreking over de uitvoering van onze plannen aan tafel gezeten. 

​Aan die tafel waardeerden wij zijn inbreng en hebben we kunnen constateren dat hij de voor ons juiste onderaannemers aanhaakte, die ook hun zegje konden doen.

Toen de bouw eenmaal gestart was, hebben wij met stijgende bewondering gekeken naar de drive en het vakmanschap van de hele ploeg. ​Het opvangen van tegenvallers in de leveringen van onderdelen geeft ons het vertrouwen dat wij op de geplande datum ons prachtige woongebouw in ontvangst mogen nemen.
3

​Freek Hypotheek - Johan Neuteboom


Freek zorgt voor je hypotheek

Freek helpt je niet alleen aan de beste hypotheek, maar zórgt ook nog eens voor je hypotheek. Daarom blijven we inventariseren of je hypotheek beter kan, de hele looptijd lang. Heel duidelijk en heel gemakkelijker. Want daar houden we van bij Freek.

​​Wij hebben als Woongroep Route 60+ aan den lijve mogen ervaren dat het voor Freek Hypotheek én Johan Neuteboom niet zo maar stopt bij het zoeken naar een hypotheek. Onze best wel complexe financieringsvraag omvatte een woongebouw, een echtpaar, een weduwe en een zzp-er (ook weduwe). Dat banken daar niet zo op zitten te wachten is - ook met alle mooie woorden van de overheid - ​overduidelijk. Johan heeft zich ​als een terriër in onze financieringen vastgebeten en het is gelukt een mooi aanbod voor ons te regelen.

Freek Hypotheek - Een topper in financierings​adviezen, dat staat voor ons wel vast.
4

​Spelt Installatietechniek - Adriaan Spelt


​Gereserveerd voor tekst van ​Adriaan Spelt - Spelt Installatietechniek.


​5

​Verhoeks Elektrotechniek - Wilco Verhoeks


​Gereserveerd voor tekst van ​​Wilco Verhoeks - Verhoeks Elektrotechniek.


​6

​RBI - Raadgevend Bouwend Ingenieurs


Gereserveerd voor tekst van ​​​RBI - Raadgevens Bouwend Ingenieurs.​7

​Jeroen Bouw


​Gereserveerd voor tekst van Jeroen Bouw​​​.© 2023 ​ - AUB.Support